Print this page

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Slalom 2017, 23-25 Ιουνίου

Rate this item
(0 votes)

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Slalom 2017,  23-25 ΙουνίουΈνα τριήμερο που θα μείνει βαθιά χαραγμένο στην μνήμη όσων συμμετείχαν αλλά και όσων το έζησαν στην παραλία, ήταν αυτό που πέρασε (23-25 Ιουνίου) στον Κουρεμένο του Παλαίκαστρου στον Δήμο Σητείας για το 3o race του Hellenic slalom Tour 2017.

Επικές μάχες στις 5 συνολικά κούρσες του Slalom και στις 7 του Freeride, πολλές παράπλευρες εκδηλώσεις, συναυλία με τους Imam Baildi και ένας τόπος που διδάσκει πάνω από όλα την φιλοξενία.

Αξίζει να αναφερθούμε ξεχωριστά και να ευχαριστήσουμε τους Εθελοντές Διασώστες Εκτάκτων Αναγκών Κρήτης (ΕΔΕΑΚ), τον Ναυτικό Όμιλο Σητείας (ΝΟΣ), τον Ερυθρό Σταυρό, το Λιμεναρχείο Σητείας αλλά και την Ναυτική Βάση Σητείας με την παραχώρηση ασθενοφόρου, που φρόντισαν για την ασφάλεια των αθλητών εντός και εκτός θαλάσσης… και ειδικά τα local Windsurf Schools «Gone Surfing Crete» και «Freak Surf Station» που στήριξαν και φιλοξένησαν την διοργάνωση στο «σπίτι» τους!

Συγκεκριμένα, αρωγός σε αυτή την προσπάθεια για την προώθηση του αθλήματος που πραγματοποίησε το Hellenic Speed & Slalom Association (HSSWA) σε συνεργασία με το WBSF ήταν η Περιφέρεια Κρήτης, η Περιφερειακή Ενότητα Λασιθίου, η Ιερά Μητρόπολη Ιεραπύτνης και Σητείας, ο Δήμος Σητείας, ο ΔΟΚΑΣ, ο Ο.Α.Σ.

Χορηγοί: Cosmote, ΑΝΕΚ Lines, Χαλκιαδάκης, ForkysΠανελλήνιο Πρωτάθλημα Slalom 2017,  23-25 Ιουνίου

Χορηγοί HSSWA Tour: 4 Sports.gr , Wind Warrior, Funsports, Windsurfingat100,

Υποστηρικτές: Gone Surfing Crete, Freak Surf, Fresh Snack, Θέμις, Ν.Ο.Σ., Σητειακό Νερό, Fix, Χαρ.Γ.Βιτσεντζάκης, Μαδές, Siganos S.A., ο Πολιτιστικός Λαογραφικός Σύλλογος Παλαικάστρου ΙΤΑΝΟΣ, ο Μιχάλης Περάκης, οι Εθελοντές Διασώστες Εκτάκτων Αναγκών Κρήτης (ΕΔΕΑΚ), η εθελοντική ομάδα «ΩχΤαΠόδια & ΆσταΚεί», ο Πρόεδρος του Συλλόγου Καταστημάτων και Εστίασης, η Ένωση Ξενοδοχείων Σητείας, ο Σύλλογος Τουριστικών Καταλυμάτων Ιτάνου, το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού και ο Διοικητής Ναυτικής Βάσης Κυριαμαδίου Αντιπλοίαρχος Γ. Καθεκλάκης, το Γενικό Νοσοκομείο Λασιθίου Αποκεντρωμένη Μονάδα Σητείας, το Portobelis Car Rental Sitia, ο Ερυθρός Σταυρός , το Λιμεναρχείο Σητείας, οι τοπικοί φορείς και πλήθος εθελοντών από την ευρύτερη περιοχή.


Read 2520 times Last modified on Tuesday, 24 October 2017 19:00
Top